Celebrat el XIII Fòrum Auriga a Reus

El segon cap de setmana de novembre vam celebrar a Reus el XIII Fòrum Auriga, la trobada interdisciplinària anual del món antic.

Va ser la primera vegada que pocs dies abans canviem l’horari. Ho vam fer per tal d’alliberar de comunicacions la tarda de dissabte. Això va fer que comencéssim abans dissabte matí i acabéssim més tard i vam passar quatre comunicacions a diumenge matí abans de la visita. Per si algú es volia quedar a Reus, el dissabte per la tarda es va passar el documental “Les 7 vides d’Eduard Toda”.

Entre dissabte i diumenge es van fer 20 comunicacions (una va fallar), els documentals dedicats a Eduard Toda i vam fer la ruta arqueològica pel Museu de Reus, la Bòbila Sugrañes i les restes de la muralla de la ciutat.

Els organitzadors valorem molt positivament aquesta edició del Fòrum Auriga, per la bona qualitat de les comunicacions, la varietat d’enfocaments del món antic, la bona sintonia entre els participants i els contactes que es van fer.

Agraïm a l’Ajuntament de Reus, al Centre de Lectura de Reus, als Museus de Reus, i al Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya per la seva col·laboració.

L’Auriga número 90 que sortirà el mes de desembre contindrà les actes.

Fòrum Auriga 2017