L'Auriga rep el premi a la millor publicació digital de l'any

Premi a la millor publicació digital de l'any 2014

Aquest dimecres, 21 de maig, la revista Auriga ha estat guardonada amb el Premi a la millor Publicació Digital de l’Any, a la I Nit de les Revistes i la Premsa en Català que han organitzat per primera vegada conjuntament les tres associacions de mitjans de comunicació en català (APPEC, ACPC i AMIC), que apleguen gairebé 500 publicacions escrites en llengua catalana.

La directora de la revista Auriga, Montserrat Tudela, va expressar en el seu parlament d’agraïment que “és molt significatiu que les publicacions en llengua catalana guardonin l’Auriga, l’única publicació de divulgació del món clàssic en català justament aquest 2014, perquè no hi ha res més clàssic que la recerca de la llibertat col·lectiva. L’Auriga el què fa és recordar que ho devem gairebé tot al món clàssic. Des de la racionalitat, la dignitat de la persona, la democràcia, el concepte de ciutadania, el concepte del bé comú, els cànons de bellesa, la oratòria, fins i tot el nom d’Europa”.

Tudela va donar les gràcies als organitzadors dels premis, al jurat, als col·laboradors d’Auriga i especialment als subscriptors i anunciants “que són els que ens permeten la publicació de la revista, els que ens estan dient que paga la pena reflexionar sobre la identitat del nostre país, sobre tot allò que ens ha precedit i ens ha configurat com a poble i ha fet que esdevinguem un país que vol ser culte, feliç i lliure”.

És la segona vegada que la revista Auriga ha estat guardonada. L’any 2011 va rebre el premi a la Millor Acció Promocional de les revistes en català per l’organització dels fòrums Auriga, que és l’única trobada interdisciplinària del món antic que se celebra en els territoris de llengua catalana.